Paviljoen – Pavilions.nl | Houtentuinhuisjes – Gazebo – Paviljoens

About Us

Leverancier van exclusieve tuinmeubelen

Paviljoens, Gazebo’s, Serre’s voor tuin, jacuzzie of wellness.

Wij zijn importeur van Indonesische priëlen, paviljoens of ook wel genoemd gazebo’s en bale’s. Wij leveren geen massaproduct, maar op maat naar de wens gemaakt van de individuele klant. Hiermee kunt u zelf een stukje tropische sfeer creëren in uw eigen tuin. Onze producten zijn ook zeer geschikt als overkapping voor een jacuzzi, carpoort, et cetera.

In Nederland zijn bales te gebruiken als relaxplaats in de tuin eventueel voorzien van banken en kussens. Door het gebruik van bamboe rolmatten aan de zijkanten is het zelfs bij slechter weer goed toeven in een bale. De bales zijn in bestaande tuinen in te passen op bijvoorbeeld het gazon of bij een zwembad. Door de vrijheid in maten is inpassing in vrijwel alle tuinen mogelijk.
Ook is gebruik in de horeca (denk aan golfbanen, restaurants) mogelijk door de grote vrijheid in maatvoering. Een plaats voor ontspannen overleg .

Verder behoren tot de mogelijkheden het gebruiken van de bales als speelplaats voor kinderen. De bales kunnen zo gemaakt worden dat alle mogelijkheden er zijn voor kinderen om de bales te gebruiken als speelplaats. Zo kan de bale hoger geplaatst worden op poten. Ook als boomhut is de bale te gebruiken.

Tevens toepasbaar als overkapping van een jacuzzi, whirlpool of voor een auto als het ware een carport anders dan bij uw buurman.

Translate »